Att träna på ett ”mysigt” sätt

Undrar ni vad jag pratar om nu? Eller vet ni kanske helt vad jag pratar om nu? Är du en person som kan mysa och träna samtidigt, eller är det på det viset att du alltid ger järnet och inte räknar mysiga promenader med mera som träning?

Jag tycker att det är viktigt att räkna in promenader och lugna cykelturer med kompisar och familjen som träning. Att faktiskt prata och umgås samtidigt som man tar hand om kroppen genom att vara ute och röra på sig är en win-win, enligt mig.

Det är viktigt att inte ta det så gravallvarligt med sin träning dådet så lätt kan gå överstyr. Passa på att njuta av fint väder ihop med mormor och morfar på promenad, bestäm en vandringsresa tillsammans med dina syskon och deras familjer och vandra i lugn takt. Umgås och träna i symbios, helt enkelt!

Träna först och mysa sen är väl bättre?

Det har du all rätt att tycka, men enligt mig är det viktigt att ta vara på livet och det innebär bland annat att lära sig att ta det lite lugnt. Självklart är det du själv som bestämmer hur just du vill göra, jag vill bara tipsa er om att detta är himla mysigt.

Jag tyckte också att man väl kunde träna först och mysa sen, men efter att jag började träna i lugnare tempo tillsammans med andra under min graviditet så märkte jag att det var en sak som jag verkligen gillade. Det är därför jag vill tipsa er om att göra detsamma – det finns ingen att förlora på det!

Både vanlig träning och mysig träning i ett

Om du känner att det verkar lite väl lugnt för dig att träna på ett mysigt sätt så ska du komma ihåg att du alltid kan göra både och! Du kan köra på med din vanliga träning och sedan kan du addera mer träning, men då i form av promenader med mera.

Ett annat tips är att träna med dina barn. De är ju oftast överallt på en gång vare sin man är inne eller ute och istället för att bli irriterad över att det är action i 190 hela tiden så tycker jag att du ska se det positiva i deras energi och ta vara på den.

Lär dig att leka med dina barn och lär dig av deras glädje och styrka. När de klättrar runt i träd kan ju faktiskt du göra detsamma istället för att stå på marken nedanför med din telefon.

VANDRING

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *