Träning när gymmet är ur radar

Hej på er!

Jag undviker gymmet i covid tider

Återigen ökar Covid -19 i vårt land, och hela världen för den delen :/

Jag är väldigt rädd för att få det då jag är i en riskgrupp samt av privata anledningar ej tagit vaccinet. Vill inte ge mig in i någon diskussion om det så nu till saken.

Jag har undvikt stora folksamlingar sen mars 2020. Periodvis när det har känts lugnare så har jag gått till gymmet och tränat, vilket jag känner är väldigt viktigt för mig och min hälsa.

Jag undvek gymmet under våren och vintern 2020 eftersom det då var så stor smittspridning. Jag har varit där sedan april i år, men för några veckor sedan tog jag beslutet att ta en paus från gymmet då smittspridningen som sagt ökar.

Under mina tidigare gympauser så har jag knappt tränat alls. Bortsett från lite promenader och en och annan armhävning.

Men nu, denna gången har jag som målsättning att träna lite seriösare här hemma under tiden jag vill undvika folksamlingar.

Jag ska börja med yoga här hemma och lite enklare övrig träning. Jag har sen gammalt en yogaboll, yogablock och en matta. För styrka har jag köpt en pull up bar av denna typ. Vidare ska jag även försöka mig på powerwalks varje morgon. Ev. lite löpning om det inte är för kallt och halt ute.

Jag kan rekommendera alla som undviker gymmet nu att göra någon sorts träning ändå. Det är ju bevisat hur oerhört viktigt det är med träning, både för kroppen och knoppen! Jag personligen har insett att jag uppskattar konst ännu mer efter ett intensivt träningspass. Men blir liksom mer i nuet/ in the zone.

Vi hörs!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.