Sporter att prova på i sommar

När kvällarna börjar bli ljusare och dagarna varmare är det dax att börja fundera på vilka sporter du kan utöva i sommar. Oavsett om du är en solosportare eller om du är en lag sports person finns det massor av aktiviteter som du kan engagera dig i. Här listar vi ett antal sporter/aktiviteter du kan ägna dig åt i sommar.

Simning

Simning är inte bara en fantastisk form av motion, utan också en värdefull kunskap som kan rädda dit liv. Så länge vattnet inte är för kallt och vädret för dåligt är detta en av de bättre formerna av motion. Vi rekommenderar att du använder dig av våtdräkt för att undvika nedkylning och klara av längre sträckor i vattnet på ett säkert sätt.

Löpning

Sommarmånaderna är den perfekta tiden för att börja springa. När vintern kommer har du arbetat upp löparlusten och har den där extra motivationen för att klara av vinter löpningen.

Stand up Paddleboard (SUP)

Till skillnad från andra vattensporter är stand up paddleboarding (SUP) mycket lättillgängligt. Det räcker med en halvmeters djupt vatten så är du igång. Det är inte bara ett utmärkt val för hela familjen, inklusive äldre och barn, utan även hunden kan delta i familjeäventyret. Det är lätt att lära sig och passar även personer som inte är särskilt säkra på vattnet eftersom det är en lågintensiv sport som inte kräver så mycket kondition om man inte vill. Läs mer om bästa sup bräda!

Cykling

Sommarmånaderna är idealiska för aktiviteter på två hjul. Fler människor än någonsin investerar i landsvägscyklar och sporten börjar verkligen ta fart. Du behöver inte investera jätte mycket pengar på en landsvägscykel, en vanlig cykel räcker långt. Glöm inte att du kan kombinera nytta med nöje, ta din cykel på en långfärds tur till ditt favorit badställe och kombinera träning med roliga sommaraktiviteter. Se bara till att skaffa all nödvändig säkerhetsutrustning.

Street Hockey

All hockey behöver inte involvera en isbana. Streethockey är bra sommar version av hockey. Dessutom är det mycket mer tilltalande att spela utomhus när solen skiner, än på en kall isbana inomhus. Det räcker med rullskridskor, klubba och boll så är du igång.

Yoga

Yoga har blivit alltmer populärt under åren och det är lätt att förstå varför. En mångsidig sport där inte mycket utrustning behövs, bara lite utrymme och yoga matta. Yoga har visat sig förbättra balansen, styrkan och flexibiliteten och är en perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj. Och varför inte göra detta under solens strålar.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.