Kosta Boda – den perfekta blandningen!

Varmt välkomna till första inlägget här på galleriplanb.se!

Om du är sugen på att verkligen uppleva något som är utöver det vanliga vad gäller både konst, mat, träning och avslappning så är det till Kosta Boda du ska vända blicken!

Jag brukar åka hit några gånger om året av flera olika anledningar. Dels älskar jag deras konsthotell och deras spa, men jag gillar såklart även att man kan besöka glasbruket och köpa fina konstverk från deras glasblåsare.

Här känner jag att man kan få allt och lite till i ett. Det är ju också vackert beläget och det, i sig, gör att det är en underbar upplevelse. Det är helt enkelt mycket härligheter man får i Kosta Boda.

Fina promenader i närheten

Det är inte varje dag man är sugen på hårda träningspass, utan ibland är det på det viset att det mysigaste man kan göra är att gå långa promenader. Om det är en sak som Småland bjuder på så är det just vackra omgivningar som passar perfekt för promenader!

Kosta är därför ett sådant ställe där man kan träna i gymmet om man vill, men man kan också helt skippa det och istället göra som så att man väljer promenader. Det är i alla fall vad jag brukar göra!

Hälsosam och fräsch mat i den vackraste restaurangen

Om du trodde att härligheterna med Kosta var slut där så trodde du fel! De har naturligtvis även en underbar restaurang som serverar mat som är både fräsch, lyxig och hälsosam.

Att vara här är som att vara på en semester som har allt, trots att man är på ett och samma ställe hela tiden. Kosta har utan tvekan lyckats bra med att skapa en miljö för matintresserade, konstintresserade och semesterfirare.

Att det är väldigt god mat som serveras på restaurangen gör såklart sitt till varför det är så att jag tycker så mycket om att besöka Kosta Boda. Det är alltid kul med god och hälsosam mat i en fräsch miljö.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.